page_banner

wartos

  • Proyék ékstraksi cabé biologis Chenguang meunang China Industrial Award

    Tanggal 27 Désémber, Féderasi ékonomi ékonomi Tiongkok ngayakeun Konferensi Anugrah Industri Cina Kagenep di Beijing. 93 perusahaan sareng proyek kéngingkeun penghargaan Industrial Industrial, penghargaan pujian sareng nominasi masing-masing. Kelompok biotéhnologi Chenguang's “Pepper extra ...
    Maca deui
  • Biologi Chenguang nyubsidi sakola dasar Xiaohekou salami 11 taun berturut

    Tanggal 2 Désémber, upacara nyayogikeun hadiah Chenguang Grup Pangajaran réformasi pangkalan ékspérimén di sakola dasar xiaohedao diayakeun sacara serius. Biologi Chenguang dileler 93600 yuan ka tilu guru unggulan sakola kelas xiaohehe kelas 1-6 kelas luhur dina ujian hasil ngahijikeun 2019-2020 acad ...
    Maca deui
  • Poé taun énggal dina 2021

    Dina épisode epidemi pneumonia coronavirus sumebar di saluruh dunya, urang badé pamitan ka taun 2020 sareng ngantunkeun taun 2021. Dina kasempetan ngantunkeun anu lami pikeun ngabagéakeun anu énggal, atas nami pamimpin grup biologis Chenguang, kuring badé manjangkeun anu énggal salam taun sareng salam tulus ka sadayana ...
    Maca deui
  • Xinhua News Agency reporter ka biologi Chenguang

    Tanggal 8 Désémber, Quzhou khususna tiis dina usum salju anu parna. Kira-kira jam 5 sore, Chen Zhonghua, wakil kepala redaksi eksekutif Hebei Cabang kantor berita Xinhua, Wang Min, diréktur Menteri urusan ékonomi, Yan Qilei, wakil diréktur Menteri urusan ékonomi, sareng ...
    Maca deui
  • Kualifikasi Sareng Kehormatan

    2002 100 bahan aditif kadaharan luhur Cina sareng industri bahan kadaharan 2005 Kontrak-ngahormatan sareng perusahaan kiridit-pantes 2006 Produk Pertanian Produk Pengolahan Téknologi Agénsi Inovasi Nasional perusahaan-perusahaan kota nasional nerapkeun strategi "badé kaluar" 2007 Nasional konci ngarah ent ...
    Maca deui